Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 14:20

Кузьма "Скрябін" носить речі з секонд-хенду

Кузьма "Скрябін" носить речі з секонд-хенду

20 жовтня біля стін Верховної ради України відбудеться мітинг під назвою "Я за секонд-хенд". На якому свою думку щодо закону, який забороняє ввезення в Україну товарів, що були у вжитку (секонд-хенд), висловлять усі небайдужі українці.

Одним із перших ініціативу підтримав вокаліст гурту "Скрябін" Кузьма.

"Я вважаю, що лобіювання цього закону - це наїзд на середньостатистичного українця, - сказав Кузьма. - Бо навіть в такій розвинутій країні, як Італія люди вдягаються у секондах. Чимало наших людей купують речі, які були у користуванні, то що їм тепер голими ходити. А той аргумент, що одяг із секондів - це неестетично - ідіотизм. Люди купують уживані квартири, машини, чому б і одяг не купувати".

А от щодо власного гардеробу Кузьми, то він зізнався, що теж має чимало речей із секонд-хенду.

"Всі речі, які є в наших кліпах - з секонду, - продовжує Кузьма. - Є певні канони для кліпів і тих речей, які нам потрібні, у звичайних магазинах не знайдеш. Це, зазвичай, дуже яскраві штуки. Всі мої концертні костюми зі секонду. Це ексклюзивні речі".

До речі, не лише Кузьма та музиканти гурту "Скрябін" мають речі із секонд-хенду, але й "Пающіє труси" та " Quest Pistols".

Окрім того, що під час мітингу артисти висловлять свою думку, вони обіцяють заграти ще й кілька своїх пісень.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Кузьма "Скрябін" носить речі з секонд-хенду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути