середа, 05 грудня 2012 15:14

Кужель чекає від Тимошенко листа, як подарунку

Кужель чекає від Тимошенко листа, як подарунку
Політик дружить з обома дружинами Сергія Тігіпка Фото: ukr.lb.ua

Олександра Кужель перебуває у хороших стосунках з дружиною колишнього соратника Сергія Тігіпка. Про це екс-заступник глави партії "Сильна Україна" розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я хочу сказати найголовніше, що це було особисто моє рішення. Я вважала неможливим для мене іти до Партії регіонів. По-друге це не означає, що ми стали ворогами. В політиці немає постійного відношення, що ти ворог на все життя. Я завжди вчила підприємців дружити з усіма політичними силами, бо вам треба провести закони. По-третє, до чого тут дружина? Ми були з 98 року друзями і зараз залишимось інтелігентними парламентаріями, колегами", - наголосила вона.

Кужель зізналась, що спілкується з колишньою дружиною Сергія Тігіпка.

"І у нас дуже гарні стосунки. І перша людина, яка мені допомогла, дала офіс, коли я пішла від Тігіпка, була Наталя", - зауважила вона.

За словами Кужель, з боку Наталії це не була помста колишньому чоловікові.

"Ніколи з Наталею ми не обговорюємо Сергія. Я хочу сказати, що вона знає, що у мене дуже гарні відносини з Вікторією. Це дуже різні жінки. Одна — енерджайзер, а друга — сама інтелігентність, спокій, нема суєти. В наших відносинах Сергія Тігіпка немає", - ще раз підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель переконана, що Янукович повинен відповідати перед міжнародним судом

Крім того політик розповіла, що вітала Юлію Тимошенко з днем народження.

"Із квітами літала літаком до неї. І ми піднімались на дев'ятий поверх, спілкувались з тюремщиками. Я подарувала квіти. І більше я нічого не дарувала. Це не можуть бути подарунки, які не приймаються пенітенціарною службою. Я пишу листи, вона відповідає. Це для мене кожен її лист і є подарунок", - наголосила Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Кужель чекає від Тимошенко листа, як подарунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути