Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2009 15:43

Курнікова зробить Іглесіаса батьком

Курнікова зробить Іглесіаса батьком

Російська тенісистка Ганна Курнікова і її коханий - іспанський співак Енріке Іглесіас чекають на первістка.

Роман Курнікової та Іглесіаса почався ще в 2003 році, коли Ганна знялася в одному з відеокліпів співака. Майже за сім років стосунків преса багато раз "одружувала" цю пару, але син знаменитого Хуліо Іглесіаса зовсім не прагнув піти під вінець.

На початку літа він заявив в одному інтерв"ю, що не готовий до весілля. "Я зараз переживаю такий період мого життя, коли ніякого бажання укладати шлюб у мене немає, - говорив він. - І мені зовсім не здається, що зараз, в моєму віці, потрібно сильно поспішати під вінець". Проте і з цього правила є виключення.

Зразковий католик Енріке Іглесіас сказав тоді, що готовий поміняти своє рішення тільки в тому випадку, якщо Ганна Курнікова завагітніє: "Звичайно ж, якщо в наших стосунках з"являться діти, то це вже буде зовсім інша справа", - говорив Іглесіас.

І ось цей момент настав. Друг сім"ї Курнікової та Іглесіаса повідомив, що Ганна вагітна близько двох місяців. Для того, щоб не виникло жодних ускладнень з виношуванням дитини, тенісистка навіть відмовилася брати участь в традиційному змаганні Sunday"s Malibu Triathlon.

Тоді як 34-річний Енріке готується до народження первістка і думає про одруження, його батько - 65-річний Хуліо Іглесіас - зовсім скоро стане батьком в дев"ятий раз. Його дружина Міранда Рінсбургер, яка вже подарувала музикантові п"ятьох дітей, знову вагітна. Ще четверо дітей було народжено від першого шлюбу Хуліо з Ісабель Прейслер, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Курнікова зробить Іглесіаса батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути