Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 09:26

Ксюша Собчак влаштувала скандал в прямому ефірі (ФОТО)

Запросивши в прямий ефір програми "Культ особистості" Ксенію Собчак, ведучі Катя Гордон і Дмитро Глуховський понадіялися, що передача пройде в звичному режимі "перехресного допиту". Але... З перших секунд тональність прямого ефіру задавала Ксюша.

- У кожного з нас є трохи Ксюши Собчак. - необачно пожартувала Катя Гордон.

- Не лестіть собі. У деяких її зовсім немає, - образилася на натяк ведуча "Дому-2".

Слово за слово, Ксенія звинуватила господиню ефіру в псевдоінтелектуалізмі і навіть назвала її Гітлером (пригадавши давню статтю, де Гордон поділила людей на групи і класи. - Ред.). Потім винесла діагноз: у вас, мовляв, Катя, комплекс "недозірки" - на ТБ не беруть, ось і чіпляєте тут зірок справжніх.

Далі - більше. Обмін шпильками перетворився на сварку. "Та вона червоними плямами пішла! Над нею вся студія сміється!" - кричала Собчак.

Напарник Гордон Глуховський і зовсім розгубився. Поки баби лаялись, хлопця майже не чутно було. Правда, під кінець ефіру (його, до речі, перервали достроково. - Ред.) Катя зібралася з духом і спокійно та іронічно парирувала чергові образливі вислови теледіви.

А в своєму блозі Гордон запропонувала Ксюші нову дуель - "у будь-який час, в будь-якому місці". Мовляв, тоді у Гордон будуть розв"язані руки і повна свобода для висловлень, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Ксюша Собчак влаштувала скандал в прямому ефірі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути