понеділок, 29 вересня 2008 08:05

Ксенія Собчак посварилася з Тетяною Толстою на шоу "Хвилина слави"

 
Давно відомо, що Ксенія Собчак в конфліктних ситуаціях почувається як риба у воді. Пам"ятаєте, як вправно вона поставила на місце радіоведучу Катю Гордон, затіявши з нею суперечку в ефірі? І ось Ксенію запросили як члена журі "Хвилини слави". Вона опинилася поряд з Тетяною Толстою, яка ніколи не приховувала своєї антипатії до Собчак.

- Таке відчуття, що тут мені не всі раді, - кинула "блондинка в шоколаді", відмітивши виразний погляд Тетяни Толстої в свою сторону.

- Я повинна вам підігравати? - роздратовано відповіла письменниця.

І понеслося! Пані не те щоб вже дуже грубили одна одній, але за кожної слушної нагоди обмінювалися шпильками, причому вельми гострими. А їхні думки з будь-якого з номерів програми виявлялися протилежними. Не пропустивши у фінал хлопчика з дресированим собакою, Ксенія вислухала цілу лекцію про майстерність дресури у виконанні Тетяни Нікітічни.

Навіть Олександр Цекало заявив:

- Іноді мені здається, що Тетяна Нікітічна говорить "так" тільки тому, що Ксенія Анатоліївна говорить "ні".

Так воно загалом і було. Собчак, втім, у боргу не залишилася. Вона іронізувала над Толстою, а на її зауваження, що Собчак, мовляв, не натуральна блондинка, натякнула на те, що письменниця мало що розуміє в жіночих секретах... І це тільки невелика частина з того потоку "люб"язностей", якими обмінялися дві відомі жінки. У результаті зйомки передачі пройшли, якщо можна так висловитися, в стані афекту, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак посварилася з Тетяною Толстою на шоу "Хвилина слави" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути