вівторок, 16 квітня 2013 17:06

Крістіна Асмус показала фото з Гаріком Харламовим

Зірка Інтернів Крістіна Асмус і резидент Comedy Club Гарік Харламов вперше вийшли у світ як пара. Актриса показала фото їхнього світського рауту на вручення кінопремій "Жорж 2013".

"Я отримала премію Жорж 2013 як найкраща актриса року! Це велика честь! Спасибі велике! Премія народна і це, звичайно, дає їй ще більшу вагу! Спасибі всім, хто підтримував! Будемо виправдовувати. Премія дуже творча, красива і дорога", - написала Крістіна Асмус в своєму Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми своїм щастям готові ділитися" - Крістіна Асмус про роман із Гаріком Харламовим

Однак шанувальників актриси більше зацікавили фотографії, якими актриса супроводила своє повідомлення. Так, на церемонію Крістіна з'явилася під руку зі своїм бойфрендом Гаріком Харламовим. Спільні знімки вона опублікувала в Instagram.

"Моя головна підтримка", - пише Асмус про Харламова, а він у свою чергу не ігнорує повідомлення коханої: "Клас! Зате у нас тепер є нічник!" - жартує Гарік Харламов про статуетку, яка підсвічується зсередини.

Нагадаємо, не так давно інтернет підірвала новина про те, що резидент Comedy Club Гарік Харламов зраджує своїй дружині із зіркою серіалу Інтерни Крістіною Асмус. Щоб не плодити помилкові чутки на цю тему, актор і шоумен особисто підтвердив роман у своєму Twitter і повідомив, що вже більше п'яти місяців перебуває в стані розлучення з дружиною Юлією Лещенко. Трохи пізніше і сама Крістіна зізналася, що перебуває у стосунках з Гаріком.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Асмус показала фото з Гаріком Харламовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути