середа, 06 лютого 2013 13:41

Гарік Харламов зізнався в романі з Крістіною Асмус

Резидент Comedy Club Гарік Харламов прокоментував галас, який виник після того, як з'явилася інформація про його роман з молодою актрисою Крістіною Асмус. У своєму мікроблозі артист підтвердив, що розлучився з дружиною і дійсно зустрічається з 24-річною зіркою "Інтернів".

Нагадаємо, галас навколо романтичних стосунків Гаріка Харламова і Крістіни Асмус розгорівся в пресі буквально днями. Папараці примудрилися вистежити парочку, коли резидент Comedy Club зустрічав молоду актрису під покривом ночі після довгого трудового дня. Актори ретельно приховували свої стосунки.

Журналісти з'ясували, що Харламов і Асмус почали зустрічатися майже рік тому, а про їхній роман знали тільки близькі друзі Гаріка - його колеги по гумористичному шоу. Нібито стосунки парочки розвивалися так стрімко, що 2013 Харламов і його дружина Юлія зустрічали вже порізно. Більш того, повідомлялося, нібито дружина Гаріка і зовсім з'їхала з їхньої спільної квартири, зібравши речі. Однак Харламов і Асмус вибрали для місця зустрічей квартиру в центрі Москви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарік Бульдог Харламов проміняв дружину на Христину Асмус

Навіть стало відомо, що новорічні свята закохані провели в Латвії. Заради того щоб вразити Крістіну, Харламов зняв в ризькому п'ятизірковому готелі президентський люкс площею понад 100 квадратних метрів. Примітно, що в цей же готель резидент Comedy Club не раз привозив свою дружину Юлію.

Зараз же і зовсім з'явилася інформація, що Гарік привіз Крістіну на день народження своєї мами. Закохані з'явилися біля будинку іменинниці близько 17 години вечора і відразу ж привернули до себе увагу подруг винуватиці урочистості, які в цей момент якраз підійшли до входу. Жінки радо привітали Гаріка і його супутницю і абсолютно не здивувались, що одруженого Харламова супроводжує інша дівчина.

Цікаво, що до теперішнього моменту ані Харламов, ані Асмус ніяк не коментували цю інформацію. І ось лише зараз резидент Comedy Club вирішив висловитися щодо делікатної ситуації. У своєму мікроблозі артист написав: "У зв'язку з незрозумілою агресією в сторону Крістіни Асмус і шаленим інтересом жовтої преси до наших стосунків: 1. Знаходжуся в стані розлучення вже більше 5 місяців. 2. Не живу з дружиною вже 3 місяці. 3. Дітей немає . Ніхто мене нікуди не уводив! На цьому мабуть все. Спасибі. Завіса. Ах, так ... Я зустрічаюся з Крістіною Асмус".

Зараз ви читаєте новину «Гарік Харламов зізнався в романі з Крістіною Асмус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути