четвер, 31 січня 2013 09:37

Гарік Бульдог Харламов проміняв дружину на Христину Асмус

Резидент Comedy Club Гарік Бульдог Харламов недовго пробув зразковим чоловіком. Артист, який одружився два роки тому, 2013-й зустрів порізно з дружиною. Всьому провиною стала молода актриса Христина Асмус.

32-річний Гарік Харламов і 24-річна Христина Асмус старанно приховували свої стосунки, однак спритні папараці примудрилися вистежити парочку, коли резидент Comedy Club зустрічав молоду актрису під покривом ночі після довгого трудового дня.

Журналісти з'ясували, що Харламов і Асмус почали зустрічатися майже рік тому, а про їхній роман знали тільки близькі друзі Гаріка - його колеги по гумористичному шоу. Нібито стосунки парочки розвивалися так стрімко, що 2013 Харламов і його дружина Юлія зустрічали вже порізно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарік "Бульдог" Харламов розбився в аварії

Більше того, повідомляється, нібито дружина Гаріка і зовсім з'їхала з їхньої спільної квартири, зібравши речі. Між тим Харламов і Асмус вибрали для місця зустрічей квартиру в центрі Москви, в яку намагаються заходити виключно під покривом ночі, щоб залишитися непоміченими не тільки для обивателів, але і представників преси.

Навіть стало відомо, що новорічні свята закохані провели в Латвії. Заради того, щоб потрясти уяву Христини, Харламов зняв в ризькому п'ятизірковому готелі президентський люкс площею понад 100 квадратних метрів. Примітно, що в цей же готель резидент Comedy Club не раз привозив свою дружину Юлію. Втім, дана обставина не заважає щастю Асмус. За ствердженням її близького оточення, молода актриса буквально світиться від радості і з ентузіазмом працює.

Між тим ані Харламов, ані Асмус не коментують цю інформацію. Харламов і його дружина Юлія Лещенко одружилися на початку вересня 2010 року після семи років знайомства. На пишній урочистості з нагоди одруження гуляли всі знаменитості з Comedy Club. "Юля ідеальна, уважна, турботлива. А який борщ варить! За вуха не відтягнути!" - незадовго до весілля ділився радістю Гарік Харламов в одному з інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Гарік Бульдог Харламов проміняв дружину на Христину Асмус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути