понеділок, 01 квітня 2013 13:44

Крістен Стюарт захопилася сином Романа Абрамовича
10

Подейкують, Крістен Стюарт захопилася 19-річним сином Романа Абрамовича Аркадієм.

На вихідних Роб був помічений в гордій самоті на пляжі в Малібу. Актор задумливо плавав на дошці для серфінгу по океану і настрій, за словами очевидців, у хлопця був, незважаючи на Великдень, зовсім не святковий. А все через те, що до нього дійшли чутки про нову зраду Кріс.

За словами приятелів дівчини, 22-річна актриса серйозно захопилася старшим сином російського олігарха Романа Абрамовича Аркадієм. Молоді люди познайомилися в минулому році в Британії, під час промоушена останньої частини "сутінкової" саги. На одній з вечірок зірку і бізнесмена представили один одному, і Крістен була зачарована ввічливістю Абрамовича-молодшого. Відтоді молоді люди нерідко зідзвонювалися, і, за чутками, в той час як Паттінсон був зайнятий на зйомках в Австралії, у Стюарт було кілька таємних побачень з Аркадієм в Лос-Анджелесі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Друзі Крістен Стюарт розповіли про її лесбійський роман

"Тоді вона дуже сильно злилася на Роба, - розповів інсайдер US Weekly. - Крістен намагалася зробити все, щоб відновити стосунки, але Паттінсон неохоче йшов їй назустріч. А потім заявив, що їм необхідний тайм-аут. Кріс вирішила, що з неї досить і пора починати нову сторінку в житті".

Представники актриси і Абрамовича поки відмовляються коментувати плітки. Нагадаємо, зараз Аркадій Романович вважається досить завидним нареченим - хлопець пішов по стопах батька і кілька тижнів тому придбав нафтове родовище в Колтогорскому родовищі, Західний Сибір, за 26 мільйонів доларів. І це не перше велике придбання 19-річного підприємця.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт захопилася сином Романа Абрамовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути