понеділок, 30 жовтня 2017 09:13

"Краще жити, як гей" - актор Кевін Спейсі зробив камінґ-аут

"Краще жити, як гей" - актор Кевін Спейсі зробив камінґ-аут
Кевін Спейсі оголосив про свою гомосексуальність. Фото - Twitter.

Американський актор Кевін Спейсі зізнався, що у нього були стосунки з жінками і чоловіками, але тепер він вважає за краще "жити, як гей".

Про це він написав у своєму Twitter.

Спейсі розповів про це після того, як актор серіалу "Стартрек" Ентоні Репп звинуватив його в сексуальних домаганнях, які були нібито 1986 року. Артист пояснив, що пам'ятає Репп. Вибачився перед ним за "вкрай п'яну поведінку".

"Ця історія спонукала мене зайнятися іншою стороною мого життя. Я знаю, що є інші історії про мене. Близькі знають, що у мене були стосунки і з чоловіками, і з жінками. Я любив чоловіків, зустрічався з ними протягом усього свого життя. Тепер я вибираю жити, як гей", - написав Спейсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" вдруге став батьком

Репп познайомився зі Спейсі, коли обидва виступали в бродвейських шоу. За словами Репп, актор запросив його на вечірку в свою квартиру, а коли гості розійшлись, штовхнув його на ліжко і ліг зверху. Репп тоді було 14, Спейсі - 26. Перший протягом багатьох років нічого нікому не розповідав.

Кевін Спейсі відомий за такими фільмами, як "Сім", "Життя Девіда Гейла", "Краса по-американськи" і "Малюк на драйві", а також за серіалом "Картковий будиночок".

Зараз ви читаєте новину «"Краще жити, як гей" - актор Кевін Спейсі зробив камінґ-аут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути