середа, 03 листопада 2021 11:25

Кошовий уперше показав трикімнатну квартиру, в якій мешкає з дружиною і доньками
7

Ведучий 38-річний Євген Кошовий уперше показав квартиру в новому районі Києва. Актор студії "Квартал-95" разом з дружиною Ксенією і двома доньками Варварою та Серафимою мешкає в трикімнатній квартирі.

Найбільше сім'я Кошових проводить час на кухні, що поєднана з вітальнею. Також у квартирі живуть три собаки. Ксенія розповіла в інтерв'ю програмі "ЖВЛ", що прокидається о 7:30 і будить чоловіка та дітей. Вона зізналася, що вранці в їхній квартирі - повний хаос. Та ввечері, коли всі члени сім'ї повертаються, то можуть разом провести час, поговорити або щось подивитися.

Ведучий Євген Кошовий разом з дружиною Ксенією і доньками Варварою і Серафимою уперше показав квартиру в новому районі Києва
Фото: instagram.com/yalta_k
Ведучий Євген Кошовий разом з дружиною Ксенією і доньками Варварою і Серафимою уперше показав квартиру в новому районі Києва
Кошовий із сім'єю живе в трикімнатній квартирі в столиці
Кошовий із сім'єю живе в трикімнатній квартирі в столиці
Кошовий із сім'єю живе в трикімнатній квартирі в столиці

Також Кошові поділилися родинними секретами. Молодша донька Серафима навчається у першому класі. Вона ходить до школи повного дня, тому й домашні завдання виконує там. Кошовий з дружиною розповіли, що цьому дуже раді. Зазначили, що робили домашні завдання зі старшою донькою Варварою, тому знають, як це складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маю 3 квартири". Педан уперше розповів про своє житло в центрі Києва

Ксенія має власний бренд одягу. Але зараз не шиє вбрання для доньок. Тож на вихідних дівчата просять батьків разом поїхати в магазини, щоб придбати модні речі.

Актор Студії "Квартал 95" 38-річний Євген Кошовий поділився, чи продовжує спілкування з друзями з Луганська. Гуморист народився на Харківщині, але з шести років жив у місті Алчевськ Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Кошовий уперше показав трикімнатну квартиру, в якій мешкає з дружиною і доньками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути