вівторок, 14 липня 2015 18:46

Королівський шик: найвідоміші весільні сукні знаменитостей
18

Від Одрі Хепберн, яка пішла під вінець у міні-сукні Balmain в 1954 році до вбрання Valentino Енн Хетевей, а також Кейт Міддлтон у сукні від Модного Дому Alexander McQueen, і Дженни Буш Хагер у розкішному платті Oscar de la Renta - все це увійшло в історію весільної моди, яка не залежить від часу.

Починаючи з сукні королеви Вікторії з 1840 р, у списку Iconic Wedding Dresses можна побачити близько 100 суконь, які прикрашає вбрання Соланжд Ноулс з її весілля з Аланом Фергюсоном рік тому

 

Портал Vashi Diamonds зібрав найвідоміші весільній сукні зірок. Серед яких такі дизайнерські витвори з шовку, мережива та атласу.

Так Одрі Хепберн виходила заміж декілька разів. У міні-сукні Balmain за продюсера Мела Ерера, пізніше за психіатра Андреа Дотті у вбранні Hubert de Givenchy.

 

Короткі всільні сукні увійшли у моду в середині 50-х рр, у такому ж вбранні йшли під вінець Одрі Хепберн, Ава Гарднер, Сілла Блейк, Сінді Кроуфорд, Емма Томпсон, Джеррі Хол, Кіра Найтлі та Йоко Оно.

У весільний костюмах брали шлюб Ава Гарднер, Б'янка Джаггер, Елізабет Тейлор, Елен Дедженеріс, Лінда Істман та Мерилін Монро.

Сукні з оголеними плечима приміряли Гвен Стефані, Ніколь Кідман, Енн Хетевей, Амаль Алмуддін, Кеті Хлолмс, Жаклін Кеннеді та інші зірки свого часу. 

Але все таки традиційні сукні не виходять з моди навіть сьогодні..

Принцеса Діана, Грейс Келлі Кейт Міддлтон та принцесса Анна, Кароліна Кеннеді, Челсіа Клінтон, Крісі Тейген та Кім Кардаш'ян давали шлюбні обітниці у пишних платтях.

Не можна не пригадати історичну сукню Кейт Мідллтон, в якій вона сказала "так" принцу Вільяму чотири роки тому. Сукня з довгими рукавами та шлейфом, з високою талією та неймовірною аплікацією створена за $400,000 дизайнером Модного Дому Alexander McQueen Сарою Бартон, дуже схожа на ту, що одягала Грейс Келлі на своє весілля у 1956 в Монако.

Зараз ви читаєте новину «Королівський шик: найвідоміші весільні сукні знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути