вівторок, 22 грудня 2015 16:53

Королівська родина Монако помістила на святкову листівку своїх чарівних дітей
4

 

Королівське подружжя Монако привітало свій народ з Різдвом. Князь Альбер і княгиня Шарлен опублікували листівки із зображенням своєї сім'ї.

Фотограф Крістофер Морріс відобразив подружжя в затишній домашній обстановці поруч із нарядженою ялинкою. Альбер і Шарлен тримають на руках дітей - двійнят Габріеллу і Жака.

"Ми бажаємо вам щасливого Різдва і Нового 2016 року, наповненого радістю", - написано в листівці трьома мовами.

Раніше листівки до новорічних свят випустили представники й інших королівських сімей з різних країн світу. Нещодавно, наприклад, вітальне фото опублікувала Королівська родина Іспанії. З наступаючими зимовими святами підданих привітали дочки короля Феліпе і королеви Летиції - 10-річна Леонор і 8-річна Софія.

Святкову картку прикрашає знімок усміхненої принцеси Леонор, яка обіймає свою молодшу сестру Софію. До речі, принцеса Леонор є першою в черзі на іспанський престол.

Автор: Reuters
 

Всередині листівки королівська сім'я Іспанії написала вітальний текст:

"Кожен день у нас є причини знайти надію і мир в наших серцях. Ми сподіваємося, що благовоління Різдва буде завжди висвітлювати наш шлях".

 

Раніше була надрукована сімейна листівка від принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Цей знімок навіть встиг опинитися в центрі невеликого скандалу: деякі запідозрили королівську сім'ю у використанні фотошопу.

Також днями в офіційному Instagram-акаунті палацу Clarence House з'явився святковий портрет принца Чарльза і Камілли Паркер-Боулз. Джерело уточнило, що фото було зроблено під час літнього відпочинку пари в Шотландії. Фотографував їх друг сім'ї, а зовсім не один з прославлених фотографів.

 

Ще один новорічний портрет - фото, яким поділилася в Instagram королева Йорданії Ранія. На фотографії поряд з Ранією - її чоловік, король Абдулла, а також четверо дітей - 9-річний принц Хашем, 19-річна принцеса Іман, 15-річна принцеса Сальма і 21-річний кронпринц Хусейн.

Зараз ви читаєте новину «Королівська родина Монако помістила на святкову листівку своїх чарівних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути