Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2024 10:40

Коричневий костюм-трійка й золота брошка: фото першої леді в елегантному образі
8

Олена Зеленська і Акшата Мурті
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська і Акшата Мурті
Олена Зеленська і Акшата Мурті
Олена Зеленська і Акшата Мурті
Олена Зеленська і Акшата Мурті

Перша леді Олена Зеленська, під час свого візиту до Великої Британії, зустрілася із дружиною прем'єр-міністра Ріші Сунака - Акшатою Мурті.

Для виходу жінка обрала елегантний образ. Одягла костюм-трійку коричневого кольору та сорочку шоколадного відтінку. Аутфіт доповнила золотою брошкою у вигляді рослини.

"Рада нашій дружбі й новій зустрічі з паном Ріші Сунаком і його дружиною Акшатою Мурті. Подякувала їй і пану премʼєр-міністру за всю їхню підтримку, зокрема за черговий пакет гуманітарної допомоги від британського уряду. Після 6 тисяч російських обстрілів, які Україна пережила торік, перед нами постала потреба у відновленні кожної сьомої школи, понад 1500 медзакладів і в постійній підтримці для людей - гуманітарній, медичній, психологічній", - написала Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У блузі від світового бренду: Зеленська приїхала в Британію

Крім цього Зеленська відвідала центр вивчення вибухових травм в Імперському коледжі Лондона.

"У центрі ознайомилась із кількома інновативними технологіями, які тут застосовують для реабілітації людей з ампутованими кінцівками. Студенти Кембриджу розказали, як досліджують ходу та працюють із протезуванням для середовища з низьким рівнем ресурсів. Тут є і 3D-принтери, на яких виготовляють протези", - зазначила перша леді.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UK Prime Minister (@10downingstreet)

Раніше Зеленська зустрілась із королевою Каміллою. Для виходу дружина президента одягла чорні брюки-палаццо та вкорочений жакет кремового кольору. Образ доповнила масивними сережками з перлинами й чорними туфлями.

Зараз ви читаєте новину «Коричневий костюм-трійка й золота брошка: фото першої леді в елегантному образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути