вівторок, 15 травня 2018 11:52

Конфуз та відмова від дрес-коду: зірки відзначились на червоній доріжці Каннського кінофестивалю
10

Лала Радж
Джої Корріган
Клеменсе Поусі
Петра Немкова

Вчора відбулася прем'єра в рамках Каннського кінофестивалю. На цей раз знамениті гості прийшли підтримати картину Спайка Лі "Чорний клановец" (BlacKkKlansman).

Фільм, який вважають одним з головних фаворитів фестивалю, прийшли подивитися Наомі Кемпбелл, Крістен Стюарт, Белла Хадід, Кейт Бланшетт, Алессандра Амбросіо та інші зірки кіно, моди і шоу-бізнесу.

Почав накрапати дощ, через який килимова доріжка швидко стала мокрою і слизькою, що стало причиною одного інциденту. Крістен Стюарт, побоявшись, що на високих підборах їй в таких погодних умовах просто не встояти, порушила дрес-код. Роззулася прямо на очах публіки і босоніж пройшла в зал для глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізабель Гуллар показала безкінечні ноги у спокусливому вбранні на Каннському кінофестивалі

Кейт Бланшетт позувала на червоній килимовій доріжці у вбранні від Givenchy, головною деталлю якого стала різнобарвна спідниця з воланами. Белла Хадід обрала сукню в підлогу кольору металік від Elie Saab, а Алессандра Амбросіо віддала перевагу розкішній пишній мереживній сукні чорного кольору від Zuhair Murad. Модель Петра Нємцова вибрала занадто легку сукню з розрізом і стала жертвою конфузу, засвітивши білизну. Та ж неприємність трапилася і з Джої Корріган.

На Каннському кінофестивалі пройшла прем'єра фільму Le Grand Bain французького актора і режисера Жиля Леллуша.

На червоній доріжці блищали: Летиція Каста, Карла Бруні, Джейн Фонда, Маріон Котійяр і багато-багато інших. Модель Ізабель Гуллар постала в відвертій сукні.

Зараз ви читаєте новину «Конфуз та відмова від дрес-коду: зірки відзначились на червоній доріжці Каннського кінофестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути