четвер, 01 грудня 2022 10:20

Композитор пояснив "красномовне мовчання" Ротару про війну

Композитор пояснив "красномовне мовчання" Ротару про війну
У репертуарі Софії Ротару є пісні композитора Руслана Квінти. Фото: instagram.com/ruslankvinta

Український композитор Руслан Квінта висловився про мовчання співачки Софії Ротару, яка майже не говорить публічно про російську агресію в Україні.

Він вважає, що свою позицію зірка висловлює по-іншому. Про це розповів в інтерв'ю "КП в Україні".

Квінта наголосив, що Софія Михайлівна – скромна людина, тому не женеться за піаром на темі війни в Україні. У поведінці Ротару композитор знайшов відгук, адже і сам не любить давати інтерв'ю та щоразу публічно реагувати на тероризм Росії.

"Я взагалі не люблю оцього всього показушного. І до війни я жив у своєму творчому світі. Є люди, які себе розпилюють на різні піар-історії, хайп на цьому ловлять, хейтять і так далі. А я свою енергію розкидати не хочу. Софія Михайлівна дуже скромна людина, така, як і я. Вона не любить давати інтерв'ю, і я теж не люблю це робити, не любить зніматися в програмах, я - теж. Ми схожі", – пояснив Квінта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти поклали око на віллу Ротару в Криму

Він не розуміє, що саме від Ротару хочуть почути українці. Вважає, що зірка говорить своєю творчістю.

"Сенс життя – це коли ти підеш з цього життя, щоб про тебе говорили тоді. Зробити щось таке, щоб люди тебе потім ще згадували і згадували. Софія Михайлівна така ж. Її непублічність… А що вона повинна говорити? Вона говорить музикою і піснями, як і я", – додав композитор.

За його словами, виконавиця стала єдиною артисткою, яка привітала його з 50-річчям. Зі свого боку він також висловив їй найкращі побажання з нагоди 75-го ювілею.

Софія Ротару з початку масштабної російської війни проти України намагається не "світитися" на публіці, не дає коментарів та не виступає з концертами.

Кілька разів Ротару порушувала свою "мовчанку". Зокрема, вона відреагувала на теракт у Кременчуку Полтавської області. 27 червня російські загарбники влучили в ТЦ, де було понад 1 тис. цивільних.

Перед тим вона публікувала емоційний допис про те, як "переживає непрості часи" ще на початку агресії. Тоді писала, що в Києві та молиться за наших захисників і "мир в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Композитор пояснив "красномовне мовчання" Ротару про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути