середа, 10 жовтня 2012 09:35

Колишня дружина мстить Іллі Рєзніку

Колишня дружина мстить Іллі Рєзніку
Жінка звернулася із заявою в прокуратуру Фото: ilya-reznik.com

Колишня дружина Іллі Рєзніка Муніра звинуватила поета-пісняра в шахрайстві при продажу їх спільної п'ятикімнатної квартири і навіть звернулася із заявою в прокуратуру. Адвокат Рєзніка заявив, що екс-дружина знаменитості попросту мстить йому.

Так, жінка відправилася в прокуратуру і написала заяву на екс-чоловіка, в якому звинуватила його в незаконному продажі їхнього спільного житла - п'ятикімнатної квартири на Цвітному бульварі, де були прописані вона і їхній син.

Колишня дружина поета в своїй заяві стверджує, що Ілля Рєзнік незаконно приватизував їхню спільну квартиру, виписав її з сином з житлоплощі, а потім і зовсім продав фешенебельні апартаменти. Також повідомляється, що Муніра вимагає прокуратуру провести перевірку законності дій її екс-чоловіка та порушити проти нього кримінальну справу за статтею "Шахрайство".

Між тим адвокат Рєзніка Сергій Жорін заявив, що подана Мунірою заява не що інше як звичайна жіноча помста. Також він зазначив, що поет-пісняр не виписував колишню дружину і їхнього спільного сина для того, щоб продати квартиру: "Було отримано згоду Муніри Рєзнік на продаж квартири, вона отримала свою частку, яку витратила на покупку нерухомості за кордоном. Точної суми я не готовий назвати, але мова йде про кілька мільйонів".

Адвокат обурений ситуацією, що склалася: "Я не здивований, Муніра Рєзнік вже не знає, як їй викрутитись, щоб потруїти Іллю Рахміелевіча. Таке відчуття, що вона його до інфаркту довести зібралася". Сам же поет-пісняр воліє не коментувати ситуацію. Злі язики ж відзначили, що швидше Муніри довів до лікарняного ліжка Рєзніка телеведучий Андрій Малахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворий Ілля Рєзнік поїхав на гастролі

Нагадаємо, у 74-річного поета стався серцевий напад після того, як він подивився скандальну програму Андрія Малахова "Пусть говорят". Самого Рєзніка в студії не було: він спеціально для ефіру записав свій відеокоментар, а також надав фото і відео з особистого архіву. При цьому Рєзніку обіцяли, що програма буде суто позитивною.

Але в підсумку на телевізійному шоу, яке подивився автор хітів для зірок російської естради, гості досить непривабливо висловлювалися на його адресу. Серед тих, хто виступив з критикою на адресу Рєзніка, виявилася і співачка Любов Успенська. Поетові стало погано, за словами його дружини Ірини, у нього прихопило серце, однак від госпіталізації він відмовився. Добу пролежав удома, а потім за наполяганням дружини звернувся до фахівців. Стан Рєзніка погіршився, він був доставлений в закритий військовий госпіталь в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина мстить Іллі Рєзніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути