понеділок, 17 вересня 2012 13:03

Ілля Рєзнік не може ходити і насилу розмовляє

Ілля Рєзнік не може ходити і насилу розмовляє
Лікарі вважають, що поету потрібна операція Фото: ntv.ru

Здоров'я поета Іллі Рєзніка викликає у лікарів сильні побоювання. Вони наполягають на терміновій операції по установці кардіостимулятора, щоб підтримувати ритм серця. Рєзнік не може ходити і насилу розмовляє.

В даний час поета готують до операції. У палаті Іллі Рєзніка цілодобово чергують медики. Йому призначено курс лікування, а лікарі тим часом обговорюють, чи потрібно поставити пацієнту кардіостимулятор. Сам хворий лежить і зрідка говорить з персоналом і близькими.

У 74-річного поета стався серцевий напад після того, як він подивився програму "Пусть говорят". Самого Рєзніка в студії не було: він спеціально для ефіру записав свій відеокоментар, а також надав фото і відео з особистого архіву. При цьому Рєзніку обіцяли, що програма буде суто позитивною.

Але в підсумку на телевізійному шоу, яке подивився автор хітів для зірок російської естради, гості досить непривабливо висловлювалися на його адресу. Серед тих, хто виступив з критикою на адресу Рєзніка, виявилася і його екс-дружина, співачка Любов Успенська.

Лікарі "швидкої", які приїхали на виклик, діагностували у поета гіпертонічний криз, але він відмовився від госпіталізації. "Жах, який творився в студії, - це просто беззаконня! Коли Ілля почув, що насправді відбувалося на передачі, то різко відчув себе погано. У нього прихопило серце, ми терміново викликали домашнього лікаря, оскільки від "швидкої" чоловік категорично відмовився", - розповіла дружина Іллі Рєзніка Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іллю Рєзніку потрібна термінова операція на серці

Добу поет пролежав удома, а потім за наполяганням дружини звернувся до фахівців. Лікарі діагностували серцевий напад. Стан Рєзніка погіршився, він був доставлений в закритий військовий госпіталь в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Рєзнік не може ходити і насилу розмовляє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути