Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 09:38

Колін Фарелл схуд на 20 кілограмів (ФОТO)

 
В Голлівуді худнути модно, ось і Колін Фарелл вирішив не відставати від своїх колег по цеху і з м"язистого красеня перетворився на худорлявого хлопчину з виступаючими ребрами. Шанувальники почали переживати, але зірка пояснив, що вимушений піти на жертви заради зйомок в новому фільмі про війну.

У вівторок папараці спіймали Коліна, що сильно охляв, на пляжі в Малібу. Не дивлячись на "втрати", актор виглядає прекрасним і здоровим, як грецький Адоніс, зі своїм довгим волоссям, кельтськими татуюваннями і виваляними в піску трусами, пише The Daily Mail.

32-річному ірландцеві довелося схуднути для зйомок фільму "Triage", де він зіграв військового репортера, який опинився в Боснії в 1990-х роках. За сценарієм персонаж Коліна - людина з постійними мішками під очима і запалими щоками. За деякими даними, актор зумів скинути близько 20 кілограмів, проте особливості своєї жорсткої дієти Фаррелл вважає за краще не розголошувати.

Коліну не уперше експериментувати з власною вагою. Акторові довелося трохи поповніти для зйомок фільму Олівера Стоуна "Александр" в 2004 році, а потім різко позбутися від набраних кілограмів для участі в картині "S.W.A.T Спецназ міста Ангелів", пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Колін Фарелл схуд на 20 кілограмів (ФОТO)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути