вівторок, 20 грудня 2011 17:40

Коханка Сильвіо Берлусконі народила дитину

Коханка Сильвіо Берлусконі народила дитину

Одна з центральних фігур сексуального скандалу за участю екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі марокканська танцівниця Каріма аль-Маруге на прізвисько Рубі стала матір'ю. 19-річна Рубі народила дівчинку, яка отримала ім'я Софія Аіда, повідомляє Il Secolo XIX.

Пологи пройшли в одній з клінік Генуї, хоча напередодні бойфренд Рубі, 41-річний Лука Рісс повідомив, що його кохана була госпіталізована в Мілані. Газета вказує, що цю заяву чоловік зробив, щоб заплутати журналістів і відвернути їхню увагу від реального місцезнаходження своєї подруги.

За наявною інформацією, батько новонародженої не був присутній при пологах, і підтримку Рубі надавала її подруга, яка перебувала поряд з нею у лікарні. В даний час новоспечена мати та її дитина почуваються нормально. Як скоро їх випишуть з клініки, не повідомляється.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Берлусконі сфотографували голим в компанії повій

Про те, що Каріма аль-Маруге готується стати матір'ю, стало відомо в липні 2011 року. Про це заявила сама марокканська танцівниця. При цьому вона заявила, що вагітна хлопчиком.

Каріма аль-Маруге є фігуранткою справи, порушеної проти Сильвіо Берлусконі в 2010 році. За версією слідства, тепер уже колишній прем'єр-міністр Італії вступав з танцівницею в інтимний зв'язок, коли дівчині ще не було 18 років. Колишнього політика звинувачують у зв'язку з неповнолітньою і причетності до проституції.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Сильвіо Берлусконі народила дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути