Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 10:59

Кобзону зробили складну операцію на серці

Кобзону зробили складну операцію на серці

Йосиф Кобзон переніс операцію на серці. Директор Наукового центру серцево-судинної хірургії імені Бакулєва у вівторок підтвердив цю інформацію і повідомив, що все пройшло нормально.

Співак був госпіталізований минулої неділі, а вже в понеділок йому провели складну операцію. Хірурги однієї з кращих клінік Росії встановили легендарному артистові електрокардіостимулятор.

В даний час Кобзон знаходиться в блоці інтенсивної терапії відділення кардіології, лікарі оцінюють його стан як задовільний.

"Так, все нормально, звісно", - прокоментував стан Кобзона кардіохірург Лео Бокерія РИА "Новости".

Проблеми зі здоров'ям з'явилися у Кобзона вже давно. У 2004 році у співака виявили пухлину, яка була прооперована. У липні 2009 року Кобзон лежав в онкоцентрі у зв'язку з плановою операцією.

Місяць тому співаку стало погано під час виступу на всесвітньому форумі духовної культури в Казахстані. Він знепритомнів, роблячи доповідь. Після цього артиста госпіталізували в президентську клініку в Астані.

"У Йосипа Давидовича сталась блокада однієї з судин, - розповів тоді завідувач відділенням, в яке помістили Кобзона, Болат Купенов. - Сам напад спровокував сильний розлад шлунково-кишкового тракту".

Зараз Кобзон знаходиться в московській клініці, де спостерігається вже шість років. В день операції артист вимкнув мобільний телефон і попросив свого помічника говорити, що він знаходиться у від'їзді, пише "Росбалт".

Поряд з народним артистом в ці години знаходиться його дружина Неллі Кобзон, яка по телефону повідомляє друзів і колег про те, що чоловік йде на поправку.

Зараз ви читаєте новину «Кобзону зробили складну операцію на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути