пʼятниця, 30 вересня 2011 17:51

Кліп підопічних Могилевської з оголеною дівчиною допустили на телебачення

Кліп гурту "ДіО.фільми" набрав 100 тисяч переглядів в інтернеті. Таким чином відео потрапить на телебачення. Відео обросло скандалом задовго до появи в інтернеті.

Учасники групи власними силами зняли кліп на пісню "Ты зря ему дала".

За словами прес-служби групи, готове відео було представлено на суд продюсера групи Наталії Могилевської і музичних редакторів провідних телеканалів, які одноголосно забракували відео та поставили умову, що кліп отримає шанс на існування у ТВ-просторі, тільки якщо стане хітом і набере 100 тисяч переглядів в інтернеті.

"Новина про те, що наш кліп подолав позначку в 100 тисяч переглядів і його беруть в ротацію ми дізналися, перебуваючи у студії "Гуттен Морген" на М1. Це стало для нас справжнім подарунком, ми не очікували, що наш творчий експеримент так швидко стане популярним і, вже, тим більше, що його візьмуть до ротації. Адже головна героїня відео - оголена!", - поділилися учасники гурту "ДіО.фільми".

"Я проти аматорського відео на ТБ. Кліпи повинні бути продумані, режисовані і якісно зняті. А домашня творчість і проби пера повинні бути в інтернеті. Якщо відео набере достатню кількість переглядів в інтернеті, а це не менше 100 тисяч, ми будемо з ним працювати далі", - прокоментувала своє рішення Наталія Могилевська.

"На нашому каналі аматорське відео може з'явитися тільки, якщо пісня стала дійсним хітом на радіо чи в інтернеті, і це рідкісне виключення", - прокоментував в свою чергу Валентин Коваль, генеральний продюсер телеканалу М1.

Зараз ви читаєте новину «Кліп підопічних Могилевської з оголеною дівчиною допустили на телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути