четвер, 28 листопада 2013 11:33

Кияни поскаржились Президенту на караоке-бар Лепса

Автор: фото: tsn.ua
 

Мешканці будинку, де Григорій Лепс відкрив свій караоке-ресторан 10 днів тому, написали лист Президенту Україну, в якому поскаржилися на те, що заклад відомого музиканта заважає їм відпочивати вночі. Про це стало відомо з випуску ТСН Особливе на каналі 1+1.

Караоке-бар на Льва Толстого не дає спокою мешканцям будинку, адже музика лунає до 5-ї ранку.

"В мене маленька дитина 6 років, кілька днів тому вийшов на початку першої говорить: мама, я не можу заснути, голосно грає музика. Це зовсім нікуди не годиться", - говорить киянка Дарина Джус.

"Дуже голосно кожну ніч грає музика, приблизно починається в 10-11 вечора і так десь закінчується в 3 інколи 4 - 5 годин", - додає жінка.

Сусідку підтримує і Павло Євтушенко, який живе на пятому поверсі будинку, в якому розташований караоке-бар Лепса.

"Нас позбавляють конституційного права на відпочинок, ми написали колективний лист на адресу Президента нашої країни", - говорить чолоівк.

"Що буде в літку, коли вони винесуть ці воплі на вулицю? Тоді ми всі будемо співати караоке, тому що не можливо жити", - впевнені сусіди.

Коли мешканці будинку не витримали, то викликали міліцію. Співробітник правоохоронних органів зайшов до караоке-бару, але працівники від спілкування відмовились.

"Буде складено адміністративний протокол, який буде направлено до адміністрації Києва, яка буде приймати рішення про штраф", - говорить співробітник міліції. Після того, як міліція поїхала, гучна музика з караоке-бару Лепса лунати не перестала.

Зараз ви читаєте новину «Кияни поскаржились Президенту на караоке-бар Лепса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути