четвер, 06 травня 2010 08:52

Кіркорову набридло бути самотнім

Кіркорову набридло бути самотнім

Філіп Кіркоров зізнався, що самотність йому неабияк набридла. У своїх 43 роки співак блищить на сцені, але в особистому житті у нього не так все яскраво і успішно. Не раз і не два Філіп Бедросович заявляв, що жадає самотності - але тепер стверджує, що це все було порожніми словами.

"Та не хочу я бути один! Не хочу! Все це така виправдувальна бравада. Якщо я так комусь говорю - не вірте мені. Це з розряду висловів "Смійся, блазень, посміхайся, коли тобі погано". Сміх крізь сльози. Треба сказати, що місія самоти мені набридла", - зізнався Філіп в інтерв'ю.

Звісно, Філіп мріє про щастя, але зараз для опису свого душевного стану він наводить слова свого близького друга композитора Ігоря Крутого: "У душі у Кіркорова випалена земля", - сказав колись маестро.

Ну а поки Філіп Бедросович задовольняється малим і шукає позитив в повсякденних подіях, що оточують його: "Щастя розкидане в дрібницях. Прокинувся вранці, а поряд мій шпіц Харрі - щастя. Приїхав до Твері, а в готелі є гаряча вода - щастя. Вийшов на сцену і побачив повний зал - щастя. Прилетів на Далекий Схід, поселився в номері без штор, а мені їх раптом повісили, і можна виспатися перед концертом - щастя.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Кіркорову набридло бути самотнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути