Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2010 15:59

Басков об"їв Кіркорова на $4000

Басков об"їв Кіркорова на $4000

Співак Микола Басков розповів, як обібрав свого заклятого "дружка" Філіпа Кіркорова на чотири тисячі доларів.

Микола пригадав Філіпа Кіркорова в Києві, коли після прем"єри кінофільму, в якому Філіп Бедросович виконав невелику роль, зоряна тусовка гуляла за його рахунок.

"Філіп сказав, що все сплатить. А після гуляння всім розповідав, що Басков спеціально замовив ікру чорну, омари, мармурове м"ясо, спиртне - і у результаті обібрав його на 4000 "зелених", - розповів співак.

Тоді тенору пощастило, ніхто не попросив його повернути цю суму, а ось на дні народження Сергія Лазарева, яке святкувалося 6 квітня, співробітники ресторану нагадали Баскову про борг.

У один прекрасний момент, коли святкування було в самому розпалі, до Миколи підійшов офіціант з рахунком на тисячу доларів.

"Я очманів, - зізнався Микола. - Сиджу собі, відпочиваю, як раптом з мене щось вимагають. Не встиг прийти, а вже рахунок. За якийсь коньяк - мовляв, я його пив ще в грудні на дні народження мого друга, який ми відзначали в цьому ж ресторані. І, наче, випити я випив, але пішов, не розрахувавшись".

Басков прагнув пригадати всі напої, випиті в той зимовий вечір, але йому це так і не вдалося. Не дивлячись на це, розбиратися "золотий голос" не став і сплатив рахунок. Але настрій співака явно був зіпсований, тому відразу ж після цього інциденту він підхопив свою супутницю Оксану Фьодорову і залишив розважальний заклад.

"Я взагалі спиртного не пив! - обурювався Басков в інтерв"ю. - Ну як це тепер доведеш? Довелося заплатити."

"Комсомольська правда"

Зараз ви читаєте новину «Басков об"їв Кіркорова на $4000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути