четвер, 02 лютого 2012 09:22

Кіркоров привезе свою дочку в Росію на хрестини

Кіркоров привезе свою дочку в Росію на хрестини

У минулому році Філіп Кіркоров буквально потряс заявою, що нарешті став батьком. Однак новонароджену Аллу-Вікторію так нікому і не показав. З'явилися чутки, що насправді і дочки-то ніякої немає. Однак Філіп вже визначився з датою, коли покаже свою малу.

Нагадаємо, своєю потаємною радістю король поп-сцени поділився на премії "Золотий грамофон". Співак після виконання композиції урочисто вимовив: "Ви знаєте, сьогоднішній вечір для мене знаковий. Мало того, що я отримую 16-ю статуетку - у мене з колег по цеху їх найбільше ... Буквально кілька хвилин тому мені повідомили, що я став батьком. У мене народилася дочка!" Король російської поп-сцени мало не плакав від щастя.

Дівчинка народилося в Америці і зараз перебуває на вихованні у рідної тітки Кіркорова Марі. Їй допомагають російська няня і лікар-педіатр.

А в цей час у Москві Стас Садальський заявив, що ніякої дочки немає - нібито Філіп, дізнавшись, що Алла Пугачова виходить заміж за Максима Галкіна, так засмутився, що вигадав дочку. Кіркоров спочатку не звертав уваги на ці висловлювання. Однак трохи пізніше співак все таки висловився щодо його небажання демонструвати дочку: "Я ні перед ким не зобов'язаний звітувати. Це моя особиста справа! Чому я не показую дочка? У мене на це є причини ..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Філіпа Кіркорова перебуває під наглядом медиків

Філіп зараз зайнятий турботами про догляд за дитиною і, за деякою інформацією, під тиском чуток прийняв рішення показати нарешті Аллу-Вікторію публіці. Це станеться на початку квітня в Москві, коли поп-співак прилетить до Росії, щоб хрестити доньку. Артист повідомив найближчим, що вже отримав дозвіл на перевезення дитини в посольстві, та й лікар не заперечує проти перельоту. Також стало відомо, що Філіп визначився з головним ім'ям доньки - Алла. Але від подвійного імені артист не відмовився.

Цікаво, що, за іншою інформацією, Філіп Кіркоров не буде чекати квітня, а покаже дочку набагато раніше. Нібито на одному з центральних каналів Росії в ці вихідні вийде програма про Філіпа в його будинку в Майамі, де і відбудеться знаменне знайомство з Аллою-Вікторією.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров привезе свою дочку в Росію на хрестини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути