четвер, 12 січня 2012 11:23

Дочку Кіркорова перевезли в невідоме місце

Дочку Кіркорова перевезли в невідоме місце

Тітка Філіпа Кіркорова Марі допомагає виховувати дочку Аллу-Вікторію. Вона розповіла, що дівчинку забрали з особняка в Майамі, а виховувати будуть або в Москві, або в Болгарії.

Тітка Кіркорова Марі досить довгий час живе в Америці. Вона є відомою оперною співачкою і, зрозуміло, співає Аллі-Вікторії колискові і ліричні партії класичних творів. Марі розповіла, що дівчинка себе прекрасно почуває і все у них гаразд.

"Маленька розвивається дуже добре, вже важить чотири кілограми, їсть чудово, вона ж постійно змінюється. Звичайно, вона дочка свого батька, це однозначно, підкреслюю", - зазначила Марі.

Проте жінка зазначила, що їм довелося залишити їх розкішний особняк в Майамі, про який так багато говорилося і писалося в пресі. Саме надмірна увага журналістів штовхнула Марі на переїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Філіпа Кіркорова дуже схожа на співака

"Ми були змушені перевезти дитину в зовсім інше місце. І я вам можу пообіцяти, що ніхто не дізнається, де знаходиться наша крихітка. І мені дуже прикро, що будинок, який ми з такою любов'ю готували до появи Алли-Вікторії, нам довелося поки залишити і використати інші можливості", - пояснила Марі.

Тітка Кіркорова розповіла, що виховувати дівчинку їй допомагає російська няня, а обстежують доньку Філіпа найкращі лікарі. Однак про переїзд до Росії говорити ще рано. Більш того, не виключена можливість, що Алла-Вікторія житиме в Болгарії. Марі повідомила, що не знайома з сурогатною матір'ю, яка і подарувала "королю" російської естради довгоочікувану дитину, проте додала, що вся їхня родина підтримує Філіпа і зробить все можливе, щоб виховати Аллу-Вікторію гідною людиною. Тітка Кіркорова зазначила, що ніхто з друзів Філіпа не бачив дівчинку: "Прийде час, і Філіп сам буде вирішувати, з ким знайомити дочку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіп Кіркоров буде сам ростити свою доньку

Тим часом, з'явилася сенсаційна інформація, що у Філіпа Кіркорова зовсім немає ніякої дочки. Нібито це всього лише вдалий піар-хід, щоб відзначитися в році, що минає і привернути увагу до творчості і нового альбому. Актор же Станіслав Садальський і зовсім заявив у своєму блозі, що Кіркоров вигадав народження дочки, щоб насолити Аллі Пугачовій, коли дізнався про її майбутнє одруження з Максимом Галкіним.

Зараз ви читаєте новину «Дочку Кіркорова перевезли в невідоме місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути