середа, 22 грудня 2010 15:55

Кіркоров передумав саджати своїх кривдниць

Кіркоров передумав саджати своїх кривдниць

Співак Філіп Кіркоров пробачив двох жінок, обвинувачених у зломі його електронної пошти і вимаганні. Адвокат артиста Олександр Добровінський заявив "Інтерфаксу", що його клієнт хоче, щоб суд не відправляв їх у в'язницю. Аналогічні заяви співак робив влітку.

Тепер заява Добровінського прозвучала після того, як суд затвердив мирову угоду між Кіркоровим і режисером "Золотого грамофона" Мариною Яблоковою, яка звинувачувала співака у побитті.

"Він (Кіркоров) не хоче їм нічого поганого. Адже і Новий рік, і підписали сьогодні мирову угоду, гарний настрій, у людей має бути свято, не повинно бути трагедії", - цитує агентство адвоката артиста.

За словами захисника, зараз він "ламає голову" над тим, як переконати суд не засуджувати обвинувачених до реальних термінів.

У зломі пошти і акаунту Кіркорова в "Одноклассниках.ру" обвинувачуються його колишній адміністратор Віра Японцева і генеральний директор компанії "ГлобалМедіаГрупп" Ніна Юрова. Слідство вважає, що після злому вони вимагали у співака велику суму грошей. Жінки стверджують, що Кіркоров не оплатив їхню роботу.

На останньому засіданні у цій справі прокурор вимагав засудити Юрову і Японцеву до восьми років позбавлення волі кожну. Вирок буде винесений 24 грудня.

Раніше Кіркоров подав до обвинувачених позов про відшкодування матеріальної шкоди в розмірі одного мільйона доларів. Чи відмовиться співак від своїх претензій тепер, не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров передумав саджати своїх кривдниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути