вівторок, 03 липня 2012 09:54

Кіркоров назве свого новонародженого сина на честь Рікі Мартіна

Кіркоров назве свого новонародженого сина на честь Рікі Мартіна
Співак підбирає оригінальне ім'я Фото: ИТАР-ТАСС

Філіп Кіркоров, вразивши всіх сенсаційною новиною про народження сина, має намір знову епатувати публіку. В даний час співак підбирає оригінальне ім'я дитині.

Свого спадкоємця Філіп планує назвати не менш хитромудрим іменем, ніж Алла-Вікторія. Болгарські ЗМІ вже повідомили, що Кіркоров розмірковує над ім'ям Мартін-Крісто. Адже ім'я Мартін говорить про улюбленого виконавця Філіпа - Рікі Мартіна. А друга частина - Крісто - буде нагадувати Кіркорову про його болгарське коріння.

Три місяці тому, на хрестинах своєї дочки Алли-Вікторії, Філіп пообіцяв, що незабаром у неї з'явиться братик. При цьому Алла Пугачова, на честь якої назвали дитину, зауважила: "Дівчинці потрібен братик ... Тільки дивись, не назви його Максимом!" "Щодо Максима не знаю, - усміхнувся Кіркоров. - Але те, що в імені мого сина буде буква "М", обіцяю!" Фанати артиста так і зовсім впевнені, що Кіркоров має назвати хлопчика Філіпом - на честь себе.

Нагадаємо, про те що в нього народився син, Філіп Кіркоров повідомив зі сцени у перерві свого концерту в Софії. "Я дуже схвильований. Ця новина прийшла до мене за півгодини до концерту", - зізнався Кіркоров. Свою заяву артист зробив під бурхливі оплески залу.

Сам співак ледь стримував сльози радості. "Це неймовірно хвилююче - виступати в місті, яке має для мене величезне значення. Тут похована моя мама. І дивно, що саме сьогодні, прилетівши в Софію, я дізнався щасливу новину - у мене народилася друга дитина, син! Ви не уявляєте, яке почуття радості мене переповнює. Дякую Всевишньому за це!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Філіпа Кіркорова народилася друга дитина

Вага дитини - 4200 грамів, зріст - 58 сантиметрів. Відомо, що на честь народження дитини після концерту в Софії Кіркоров закотив грандіозний банкет, де зібрав 30 своїх найближчих друзів з Болгарії та Росії. Радісну подію вся компанія відзначала до глибокої ночі.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров назве свого новонародженого сина на честь Рікі Мартіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути