пʼятниця, 19 березня 2010 14:47

Кіркоров досі закоханий в Пугачову

Кіркоров досі закоханий в Пугачову

Філіп Кіркоров дав відверте інтерв"ю, в якому розповів про свою самотність, любов до Алли Борисівни та про своїх ворогів.

Філіп Бедросович визнає, що він є солістом не тільки на сцені, але і в житті. Як говорить сам співак - він самотній, але не по якійсь одній конкретній причині, а просто за покликанням.

"Моя професія егоїстично відірвала мене від всього зовнішнього світу і всього особистого і змусила повністю сконцентруватися на своїй роботі", - говорить Філіп.

Друзів у артиста немає, а ось вороги, як виявилось, є: "Ворогів - тьма. Але я не думаю, що це такі запеклі, злісні вороги. Є люди, які мене ненавидять, але я не знаю, наскільки їх можна назвати ворогами".

"Наприклад, Вітя Дробиш, - говорить Кіркоров в інтерв"ю журналу "ОК". - Хоча в принципі цій людині я нічого поганого не зробив, крім того, що познайомив його з Аллою і Крістіною десять років тому, коли він вирішив робити кар"єру в Росії після повернення з Фінляндії. Що сталось далі, я не знаю, але повів він себе украй некрасиво".

Про особисте життя Філіп вважає за краще не розповсюджуватися. Побудови сім"ї в планах зірки немає, всі розмови на тему жінок зводяться до спогадів про шлюб з Аллою Борисівною, який розпався вже 5 років тому. Як говорить Кіркоров, у нього було настільки яскраве сімейне життя, що подібного не буде більше ніколи.

"Програвати на користь нового варіанту мені не хочеться, тому що все одно це не буде так, як це було", - визнає він.

Філіп Бедросович зізнається, що почуття до Алли Пугачової у нього все ще є: "Так, це було реальне кохання, - згадує він. - Найсмішніше, що я закоханий досі".

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров досі закоханий в Пугачову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути