Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2013 09:35

Кім Кардаш'ян змогла похизуватися "вагітним" животом
6

Теледіва Кім Кардаш'ян, незважаючи на поради лікарів, продовжує активно працювати. На вихідних майбутня матуся представила в Атланті фільм Тайлера Перрі "Сімейний консультант". Виглядала зірка чарівно, але тим не менше поскаржилася журналістам, що вагітність дається їй не так легко, як хотілося б.

Ще зовсім недавно Кім нарікала, що її кругленький живіт не завжди видно, і вона чекає не дочекається, коли ж зможе його підкреслити. На прем'єрі їй така можливість випала - Кардаш'ян з'явилася в шкіряних легінси з Kardashian Collection і шикарній мереживній сукні, виконаній спеціально для неї.

Незважаючи на прекрасний вигляд і гарний настрій, Кім поскаржилася пресі, що їй зараз буває нелегко. "Моя вагітність протікає не так легко, як у сестри (Кортні) або моєї мами. Іноді я відчуваю болю. Пару раз були напади токсикозу. І взагалі це виявилося важкувато".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Каньє Вест у новій фотосесії мацав Кім Кардаш'ян за груди

За припущеннями таблоїдів, у Кім і її коханого Каньє Веста з'явиться на світ донька.

Кілька тижнів тому Кардаш'ян була госпіталізована - зірка в паніці звернулася до лікарів, підозрюючи, що в неї викидень. На щастя, все обійшлося, але медики порадили майбутній матусі стримати запал і побільше відпочивати. "Мені подобається бути активною, - зізнається дівчина. - Але тепер доведеться частіше брати паузу. Минулий тиждень я провела майже в повному спокої".

Приятелі Кім кажуть, що вона дуже боїться, що набере дуже багато зайвих кіло, і займається спортом під наглядом відразу двох фахівців. Заодно знаменитість сіла на дієту. "Наприклад, в моєму меню з'явилася терта морква з салатною заправкою. На жаль, шоколад довелося виключити..." - розповіла телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян змогла похизуватися "вагітним" животом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути