неділя, 22 березня 2020 16:18

Кім Кардаш'ян стала юристкою

Кім Кардаш'ян стала юристкою
Кардаш'ян вчиться у юридичній школі. Фото: Reuters

Зірка реаліті Кім Кардаш'ян закінчила перший рік навчання в юридичній школі.

Вона отримала найвищі бали за підсумками всіх тестів, повідомляють "Факты".

"Якщо чесно, це було нескладно для мене. Тести стосувалися укладення контрактів. За свою кар'єру в шоу-бізнесі і не тільки я цих контрактів стільки прочитала і написала сама, що давно вже на практиці вивчила всі тонкощі і підводні камені. Але я не ухилялася. Навчання є навчання. Дещо важливе я все ж дізналася для себе. Мені здавалося, що буде нудно, але, на щастя, помилилася. Насправді, мені подобається копирсатися в подібних речах, вивчати найменші деталі. Наприклад, багато корисного я дізналася щодо діючих правил про травми, отримані під час виконання службових обов'язків", - розповіла вона.

Кім Кардаш'ян прийшлося змінити свій щоденний розпорядок.

"Головна проблема - діти. Їх у нас з чоловіком четверо. І всі вони ще маленькі. Спробуйте пояснити малюкам, чому їх матуся не може погуляти з ними або пограти. Вони були дуже здивовані, дізнавшись, що мама пішла в школу. Або що мамі потрібно виконати домашнє завдання. А ще мама працює, знімається в шоу, сама знімає фільм. Так ось, весь цей рік я кожен день вставала о 5.40. Це було потрібно, щоб встигнути з ранку зробити всі мої вправи. О 7.05 я будила дітей, ми швидко снідали, а о 7.40 я відправлялася на навчання. Поверталася додому найчастіше ввечері. Діти накидалися на мене і не відпускали доти, поки сон не звалював їх. Ось такий у мене тепер розпорядок", - каже зірка.

Кардаш'ян почала займатись юридичною практикою.

"Домогтися перегляду справи або дострокового звільнення, а ще краще - помилування, є дуже складною юридичною процедурою. Вона не терпить поспіху, поверхневого підходу. Це велика паперова робота. Важлива кожна деталь, кожен документ, який ми готуємо. Знаю точно: сама б я не впоралася. Мені вдалося зібрати команду відмінних юристів. Але працювати в команді складно. Цьому доводиться вчитися теж", - каже Кім.

Вона сама відбирає підсудних, яких захищає.

"Кожен такий випадок я повинна глибоко відчути. Тільки після того, як справа стає для мене фактично особистим, ми беремося за нього. Цьому передує досить тривалий і складний період. Починається все з листів або телефонних дзвінків. Люди вже знають про нас. Тому шукають в основному нас, а не ми шукаємо такі випадки. Часто буває так, що я бачу певну несправедливість, але це справа чіпляє моє серце. У таких випадках я направляю людину до інших юристів, з якими ми співпрацюємо. І вони йому кваліфіковано допомагають. Мене цікавлять справи, коли злочин дійсно було скоєно, але суд виніс занадто суворий вирок, не врахував деталі, передісторію", - розповіла Кім Кардаш'ян.

Кім Кардаш'ян критикують в тому, що вона стала юристкою для поліпшенні власного іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян показала спокусливі форми в оксамитовій сукні

"У чому тільки мене не звинувачували! Так що мене важко збити з ніг. Ви думаєте, я стала б жертвувати своїм особистим часом, відривати 20 годин в тиждень від спілкування з дітьми, улюбленим чоловіком заради піару? Якби так було насправді, я обов'язково опублікувала б купу шокуючих матеріалів по кожній з цих справ, якими ми займаємося", - відповідає вона на критику.

- Кім Кардаш'ян буде продовжувати навчання до 2022 або 2023 року. При цьому вона планує бути активною в соцмережах.

"Не думаю, що мої селфі в бікіні можуть перешкодити. Не бачу ніякого протиріччя. Впевнена, що можу і далі виставляти свої фотографії в Instagram робити те, що мені подобається і хочеться. Це теж частина мене. Я перестала б бути Кім Кардашьян, якби відмовилася від усього цього", - підсумувала вона.

Зіркове подружжя Кім Кардаш'ян та Каньє Веста переживає кризу у стосунках. Щоб зберегти шлюб, пара звернулася до сексолога. До такої терапії задля поліпшення спілкування подружжя звертається уже не вперше.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян стала юристкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути