вівторок, 01 листопада 2011 10:20

Кім Кардаш'ян розлучається після 72 днів шлюбу

Кім Кардаш'ян подала на розлучення зі своїм чоловіком Крісом Хамфрісом. Вірменська красуня пробула в офіційному шлюбі всього 72 дні. Цю інформацію вже підтвердив Райан Сікрест, продюсер шоу Кім на каналі E!.

Кардаш'ян звернулася до першокласного адвоката, який спеціалізується на зоряних розлученнях. Клієнтами Лаури Вассер побували Брітні Спірс, Марія Шрайвер, Анджеліна Джолі, Райан Рейнольдс та багато інших.

Чутки про те, що між Кім і Крісом все скінчено, з'явилися ще кілька днів тому.

"Я не знаю, коли вони оголосять про розлучення, а головне - не знаю, навіщо вони взагалі одружилися. Але їхній шлюб закінчився, - розповіло анонімне джерело ресурсу DailyMail. - Зараз Кім живе в готелі, куди Крісу не вдалося потрапити".

До цього журнал Star повідомив, що Кріс Хамфріс з'явився на двох вечірках без своєї молодої дружини. Він фліртував з різними дівчатами і вів себе як "цілком вільний чоловік".

Свою "лепту" вніс і журнал Life & Style. За відомостями цього видання, під час поїздки в Торонто Хамфріс зустрічався зі своєю колишньою подружкою Б'янкою Камбер. Також Life & Style процитував сказане продюсером шоу "Кортні і Кім в Нью-Йорку": "Кім вже розпланувала весь 2012 рік, включаючи вихідні та відпустку. І Кріса в цьому плані немає".

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян розлучається після 72 днів шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути