четвер, 29 червня 2017 12:06

Кім Кардаш'ян показала, чого їй коштують розкішні сідниці
10

Кім Кардаш'ян на тренуванні
Кім Кардаш'ян на тренуванні
Кім Кардаш'ян на відпочинку
Кім Кардаш'ян на тренуванні
Кім Кардаш'ян на тренуванні

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян повернулася до активних тренувань. Дружина Каньє Уеста хоче трохи схуднути і не щадить себе, виконуючи фізичні вправи. Доказ - фотографії папараці, зроблені на днях в Лос-Анджелесі: репортери зняли Кім під час її тренування на відкритому повітрі.

"Протягом півтори години Кардаш'ян під наглядом тренера бігала по сходах, віджималася, підтягувалася, присідала, качала прес і виконувала інші вправи. Все це - під палючим сонцем і практично без перепочинку. Тренувалась Кім в чорній формі: легінси і спортивний бюстгальтер підкреслили підтягнуте тіло зірки.

На пляжі в Мексиці в квітні цього року зірка виглядала не так: невідретушовані знімки Кім в бікіні тоді здивували багатьох. Кім була сильно засмучена після того, як ці кадри потрапили в мережу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокуслива Кайлі Дженнер знялася у відвертій фотосесії

"Так, я була не в кращій формі. На той момент я не займалася спортом близько трьох місяців. Все-таки я перенесла дві операції на матці. Мені і так було некомфортно в своєму тілі, а тут ще люди почали фотошопити ці фотографії в бікіні і робити мене на них ще гірше. Ну я і вирішила взяти себе в руки і почати діяти ", - сказала Кім в одному з інтерв'ю, коментуючи знімки, що наробили галасу.

Наслідки вагітності у вигляді зайвих кілограмів Кардаш'ян теж більше не загрожують: вони з Каньє вирішили, що третю дитину їм виносить сурогатна мати.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян показала, чого їй коштують розкішні сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути