понеділок, 23 травня 2016 12:48

Кім Кардашьян буде менше фарбуватися
2

Кім Кардашьян і Шарлотт Тілбері під час інтерв'ю з Vogue Festival
Фото: vogue.ua
Кім Кардашьян, Александра Шульман, Шарлотт Тілбері на Vogue Festival

Нещодавно 35-річна американська світська левиця Кім Кардашьян взяла участь в британському Vogue Festival. Там вона заявила, що намагається позбутися від застосування б'юті-техніки контурінга, за який її так часто критикують.

"Я думаю, що прийшов час "нонтурінга", коли шкіра виглядає природно, з мінімальним мейкапом. Зараз намагаюсь менше фарбуватися, та й мій чоловік любить мене без макіяжу", - сказала Кардашьян на публічному інтерв'ю з британським Vogue.

"Коли я подорожую, беру зовсім невелику б'юті-валізку. Тепер я більше сконцентрована на стробінгу. Просто підсвічують шкіру, без застосування бронзера. Я люблю контурінг і не перестану його робити під час корекції носа. Знаю, що люди вважають, що я багато часу цьому приділяю, але це просто макіяж!" - додала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашьян знялася в Vogue Australia в ексклюзивних корсетах

Разом з Кардашьян інтерв'ю дала знаменита візажістка Шарлот Тілбері. Вона створювала весільний макіяж Амаль Клуні і готувала Алісию Вікандер і Єву Грін до церемонії "Золотий глобус". Їй Кім зробила ще одне зізнання: "Першу дитину я народила при повному макіяжі, але ні краплі мейкапу на мені не було під час других пологів".

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардашьян буде менше фарбуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути