неділя, 15 квітня 2012 12:30

Київські кавалери дарують Волочковій діаманти

Київські кавалери дарують Волочковій діаманти
Балерина не хоче переїжджати до Києва Фото: starslife.ru

Російська балерина Анастасія Волочкова окрім Мальдів засмагає ще й в домашньому солярії. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"На жаль, мальдівська засмага дуже швидко змивається. Тому, щоб підтримувати її, я часто засмагаю вдома. Останній раз полежала хвилин 17, трохи згоріла, але ж нічого. Це не сильно мене попсувало", - сподівається балерина.

Волочкова також відома своєю прихильністю до діамантів.

"Два персня, які я постійно ношу - подарунки мого колишнього чоловіка Ігоря. Третій із великим камінцем мені нещодавно подарував добрий прихильник із Києва. До речі, можу похвалитися своїми кавалерами з Києва. Імені не скажу, бо це дуже відома людина", - зауважує Волочкова.

Однак до Києва вона ще не перебралася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У дитини циціньок немає ще" - Волочкова не боїться викладати фото своєї напівголої дочки

"Я так можу бувати тут досить часто. В Києві працює моя команда і я часто приїжджаю на репетиції. Тепер хочу відкрити танцювальну студію або школу у вас. Подібна в мене є в Москві. Щоб тут бути, не обов'язково тут жити. До того ж моя сім'я живе в Москві, тому я не можу поїхати з того міста", - підкреслює Настя.

В Москві в балерини живуть її донька Аріна, мама та колишній чоловік бізнесмен Ігор Вдовін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова любить лише екс-чоловіка, а має секс із багатьма

"Моя донька, наприклад, дуже зайнята людина. Вона займається в дитячому театрі, в моїй школі, вчить англійську мову і ще займається в підготовчому класі. Зайнята шість днів на тиждень. Я навіть не знаю, як вона це все витримує. Але їй подобається. Думаю, вона стане актрисою. До речі, ми вже записали кілька нових пісень з нею. З Аріною спілкуюсь як з дорослою. Вона мене дуже поважає, як маму за мій великий труд. Бо Аріша часто їздить зі мною на концерти, стоїть за кулісами і бачить, як я багато працюю", - наголошує Волочкова.

Зараз ви читаєте новину «Київські кавалери дарують Волочковій діаманти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути