четвер, 10 березня 2011 16:11

Киянка, яка зіграла разом Куриленко, мріє про кар'єру Йовович

Автор: Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua
  Марина Брянцева їсть млинці під час зіркової Масляної у столичному ресторані Панорама
Марина Брянцева їсть млинці під час зіркової Масляної у столичному ресторані Панорама

7-річна киянка Марина Брянцева знялась у фільмі "Земля забуття", де зіграла разом з акторкою Ольгою Куриленко.

"Мариночка виконала роль другого плану, зіграла героїню Куриленко в дитинстві. Фільм знімали майже рік. Але нам пощастило, бо нас не відривали від навчання в школі. Знімали у період літніх канікул і зимових", - розповіла мама дівчинки Тетяна Брянцева.

Мама дівчинки сказала, що дитина проходила суворий кастинг.

"Нам не завжди щастить. Інколи знімаємось, інколи ні. Цього разу пощастило. Марина сподобалась режисеру-француженці. Не пам'ятаю як її звуть, бо там ще купа асистентів. Вона бесідувала з нею близько години. Мене не пускали. Марина там і плакала, і кричала, і танцювала. Видно все сподобалось, бо нас затвердили", - зазначила вона.

У 3,5 роки Марина Брянцева озвучувала одного із героїв мультфільму "Корпорація монстрів". Її мама хоче бачити доньку актрисою: "Дуже хочу, щоб донька стала актрисою. В мене навіть такі думки, щоб поїхати в Лос-Анджелес. Я бачу історію Міли Йовович. Вона виїхала в дитячому віці, адаптувалась, вивчила мову".

А Ольга Куриленко здалась Тетяні дуже скромною.

"Ольга Куриленко дуже скромна. Не сказала б, що вона зірка. Я їй кажу: "Ольга, ми мабуть, підемо по ваших кроках". Вона дала нам номер телефону французького агента. Але ж він французькою говорить. А ми не знаємо. Тільки зараз почали вчити англійську", - додала матір дівчинки.

Нагадаємо, голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, знімається в головній ролі у стрічці про Чорнобиль "Земля забуття". Бюджет стрічки 4 млн євро, українська частка — 800 тис. євро. Показ фільму запланований на 26 квітня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Киянка, яка зіграла разом Куриленко, мріє про кар'єру Йовович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути