понеділок, 09 червня 2008 11:33

Кетрін Зета-Джонс втратила свої форми (ФОТО)

Актриса Кетрін Зета-Джонс, яку називали секс-бомбою за шикарні форми, пішла на поводі у голлівудської моди і поповнила ряди "худишок". В четвер на знімальному майданчику романтичної комедії The Rebound в Нью-Йорку зірка показала свою нову, дивно худу фігуру, пише The Daily Mail.

Поки актриса відпочивала в перерві між зйомками, чорні легінси і футболка відкрито демонстрували її скелетоподібне тіло.

Як відомо, вага актриси скаче рік від року. Наприклад, одного разу, будучи заміжньою за актором Майклом Дугласом, Кетрін заявила, що коли вона була вагітна своєю першою дитиною Діланом, то "їла за цілий Уельс".

У свої "найважчі" часи Кетрін важила близько 83 кілограмів. Але щоб повернутися у форму після народження своєї дочки Кері 5 років тому, актриса почала тренуватися за складною танцювальною програмою з фільму "Чикаго".

Що цікаво, 38-річна зірка неодноразово засуджувала одержимість Голлівуду "худишками" і заздалегідь попереджала шанувальників, що почуває відразу до дієт, а їсть тільки тоді, коли зголодніє. Проте, Кетрін також відома як фанатик спорту, вона постійно ходить в спортзал і до божевілля любить гольф.

Варто відзначити, що після The Rebound в планах Зети-Джонс ще три нові ролі - вона зніметься у фільмах Law abiding citizen, Racing the Monsoon і Stompanato, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Кетрін Зета-Джонс втратила свої форми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути