понеділок, 22 квітня 2013 12:10

Кетрін Міддлтон після пологів переїде жити до батьків

Кетрін Міддлтон після пологів переїде жити до батьків
Кетрін Міддлтон Фото: novostiua.net

Подружжя герцогів Кембриджських ризикує заслужити звання "бунтарів" королівської сім'ї. Пара потихеньку порушує правила протоколу і традиції, які дотримувалися Віндзорами протягом століть. Зрозуміло, ні про яку революції мова не йде, але деякі нововведення подружжя все ж вводять.

У липні герцогське подружжя стане щасливими батьками, і підготовка до появи первістка вже йде повним ходом. Щоправда, не зовсім та підготовка, яка зазвичай проводиться в королівській родині. За даними джерел з палацу, після появи на світ малюка Її Світлість Кетрін планує переїхати на деякий час до батьків і відмовитися від послуг нянь. Виглядає подібний крок дуже демократично, і, за чутками, він не дуже до вподоби деяким членам королівської сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон образилася на принца Вільяма

Допомагати доглядати за малюком герцогині буде її мати Керол Міддлтон. У свій час пані виростила і виховала трьох дітей, так що досвіду у неї достатньо. А зараз майбутні дідусь і бабуся почали підготовку до зустрічі онука і навіть прикупили підходящий особняк. "Майкл і Керол нещодавно придбали за 4,85 мільйона фунтів стерлінгів маєток в сільській місцевості в графстві Беркшир. Там їхньому першому онуку або онуці буде де розвернутися", - повідомляє Daily Mail. За словами одного з друзів сім'ї Міддлтон, Керол, яка знаходиться "на сьомому небі від щастя" у зв'язку з перспективою стати бабусею, зараз займається облаштуванням будинку, зокрема оформленням дитячої кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Кетрін Міддлтон після пологів переїде жити до батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути