середа, 17 квітня 2013 15:08

Кейт Міддлтон образилася на принца Вільяма

Кейт Міддлтон образилася на принца Вільяма
Кейт і Вільям Фото: www.wday.ru

Кейт Міддлтон, яка знаходиться на сьомому місяці вагітності, всерйоз розлютилася на свого чоловіка принца Вільяма. Причиною сварки люблячого подружжя, які очікують народження свого первістка, став невдалий жарт.

Принц Вільям назвав дружину "Щічки бурундучка". Кейт вирішила, ніби коханий натякає, що вона стала товстою. "Кейт страшенно засмутилася! - розповіло джерело з оточення знаменитої пари. - Вона розридалася і запитала крізь сльози: "Ти хочеш сказати, що у мене товсті щоки? Тому що я так поправилась?"

Заїкаючись від хвилювання, Вільям негайно почав просити у Кейт вибачення. Він поспіхом став пояснювати своїй благовірній, що це просто ласкаве висловлювання, яким він хотів висловити їй свою ніжність.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон намагалася заховати "вагітний" живіт за червоним пальто

За його словами, Кейт - найкраща жінка на світі і зараз вона прекрасна як ніколи раніше. Зрештою йому вдалося вимолити собі пощаду. Повністю спокутувати свою незручність йому допоміг розкішний букет квітів. "Для моєї Кейт, моєї красуні, моєї дружини. Я найщасливіша людина на світі", - було написано у вкладеній в букет записці.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон образилася на принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути