Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 12:07

Кеті Холмс у мереживі та шкірі спокушає зі сторінок Vogue

Фотографія дружини Тома Круза прикрасила обкладинку іспанського видання Vogue. На Кеті Холмс вдягли чорну мереживну сукню та шкіряну кепі.

Також Кеті погодилася взяти участь у фотосесії, де постає в образі сексуальної спокусниці.

Зараз Холмс промоутує трилер Гільєрмо дель Торо "Не бійся темряви", де зіграла роль подруги батька дівчинки, яка виявляє в їхньому будинку дуже дивні і дуже неприємне істоти.

Як зізналася сама актриса, темряви вона не боїться. Але деякі фобії все ж мучать: "Я дуже боюся єнотів і мишей, вони страшенно мене лякають. Я ще побоююся заходити в громадські туалети і ванні кімнати".

Варто відзначити, що цього року в прокат вийдуть ще кілька фільмів за участю Кеті: "Небезпечний квартал" і "Джек і Джил".

Нещодавно в низці інтернет-видань з'явилися повідомлення про вагітність 32-річної зірки. Журналістів насторожив підозріло випираючий живіт Кеті, який було складно не помітити на останніх знімках, зроблених папараці. Але сама актриса запевняє, що вони з Томом про поповнення не замислюються.

"Ви знаєте, у нас зараз і так дуже велика родина: брати, сестри, кузини. Моє завдання - зробити так, щоб всім було комфортно. У нас так заведено, що кожен день, де б ми не були, ми зідзвонюємося, списуємося по пошті та скайпу. Наша сім'я завжди на зв'язку, у нас немає відчуття, що чогось не вистачає. Ми не думали про другу дитину, тому що і з Сурі нам клопоту вистачає", - зізналася Кеті.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс у мереживі та шкірі спокушає зі сторінок Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути