Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2011 10:42

Кеті Холмс ніяковіє, коли дочка носить легкі сукні в холодну погоду

Кеті Холмс в інтерв'ю журналу "InStyle" пояснила, чому її дочка Сурі в холодну погоду ходить без пальто.

Актриса розказала, що нещодавно вона посварилась з дочкою через те, що надворі було холодно, а вона не хотіла надягати пальто, пише ТаблоID.

"Моя філософія така - що ж, гаразд, бо, пройшовши квартал, ти таки попросиш у мене своє пальто", - пояснює Кеті.

Утім 32-річна актриса зізнається, коли вони з донею потрапляють під об'єктиви фотокамер тоді, коли сама вона вдягнена як слід, а Сурі крокує в сукні без рукавів – як це було в листопаді 2009-го року в Нью-Йорку – такі фото в ЗМІ змушують Кеті ніяковіти.

"Хоча такі її фото ставлять мене в дещо незручне становище, я сказала: "Сурі, я зроблю вдих (щоб заспокоїтися). Просто вдягни його, коли змерзнеш", - згадує вона.

Між тим, нагальної потреби якнайшвидше народжувати Сурі брата чи сестру Холмс наразі не бачить, мовляв, родина в них і так велика. Найголовніше для неї – аби дочка отримувала вдосталь уваги й піклування.

Нагадаємо, 5-річна Сурі Круз є великою модницею та любителькою взуття на підборах. Її колекцію дизайнерського взуття оцінюють у більш ніж 160 тисяч доларів.

Подейкують, окрім прогулянок без верхнього одягу батьки дозволяють дівчинці їздити в машині без автокрісла та смоктати пустушку – адже, за правилами саєнтологів, діти є незалежними особистостями й мають право на власні рішення.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс ніяковіє, коли дочка носить легкі сукні в холодну погоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути