Ексклюзиви
неділя, 13 травня 2018 15:07

Кендал Дженнер оголила ідеальні груди на червоній доріжці
31

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер
Ельза Хоск
Жасмин Тукс
Айшварія Рай

У Каннах відбувається 71-й кінофестиваль, серед гостей якого присутні знамениті актриси і моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкута Ірина Шейк без трусів позувала у Каннах

Вочевидь, звання однієї з найсексуальніших зірок Канн вирішила здобути 22-річна модель Кендал Дженнер. Спочатку дівчина з'явилася на вечорі ювелірного дому Chopard в короткій сукні-сітці, яку одягла без нижньої білизни. Однак на цьому Кендал не зупинилася.

12 травня модель з'явилася на прем'єрі картини "Дівчата сонця" в прозорому білій сукні і знову без нижньої білизни. Біле вбрання Дженнер доповнила прикрасами з діамантами і смарагдами. Не всі оцінили відвертий образ знаменитості. На думку деяких шанувальників, для прем'єри фільму можна було вибрати наряд трохи скромніше.

Зіркові гості пройшли по червоній доріжці в елегантних сукнях, відповідних вечірньому дрес-коду кінофестивалю. Однією з перших на церемонії з'явилася Джуліанна Мур в червоному платті від Givenchy. Відразу після її виходу послідувала низка дівчат в червоних нарядах, проте були й винятки - деякі знаменитості вибирали холодні відтінки синього і сірого і, звичайно ж, не відмовляли собі в чорному.

Зараз ви читаєте новину «Кендал Дженнер оголила ідеальні груди на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути