неділя, 19 грудня 2010 11:53

Кейт Вінслет без макіяжу виглядає спокусливо (ФОТО)
8

Кейт Вінслет знялася для січневого випуску журналу Madame Figaro. Актриса на знімках виглядає зовсім "домашньою" з розпатланим волоссям, натуральним макіяжем і в тонких сукнях бежевих відтінків.

Між тим, Кейт і її колишньому чоловікові Сему Мендесу, схоже, і справді вдалося залишитися хорошими друзями після розлучення. Вінслет готується до переїзду до Великої Британії. Річ у тому, що туди відправляється Сем - він зніматиме продовження "бондіани". І поки режисер буде зайнятий процесом створення картини, Вінслет має намір знаходитися десь поряд, аби не розлучати Сема з дітьми — їхнім спільним сином, а також дочкою Кейт від попереднього шлюбу.

"Сем зніме наступний фільм про Джеймса Бонда, і було би добре, якби ми всі були в Англії в цей час. Для нього це велика відповідальність, і було би несправедливо примушувати його літати туди-сюди: з Лондона до Нью-Йорка і назад. Це неможливо. Отже ми з дітьми будемо там", - зізналася актриса.

Крім того, нещодавно Кейт зазначила, що не виключає можливість роботи з колишнім чоловіком.

"Ми дійсно хороші друзі і дуже один одного поважаємо. Я легко можу це уявити (що ми працюємо разом - прим.), але ви б краще запитали Сема, що він про це думає", - зазначила Вінслет.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет без макіяжу виглядає спокусливо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути