вівторок, 26 серпня 2008 10:34

Кейт Мосс повністю роздяглася і повідала про своїх чоловіків (ФОТО)
9

Британська топ-модель Кейт Мосс стала головною героїнею вересневого номера InterviewMagazine, спеціального журналу про знаменитості, який був заснований Енді Уорхолом, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Фотографування Кейт для InterviewMagazineSeptember 2008 провів фотографічний дует Мерта і Маркуса.

Редакція InterviewMagazine назвала Кейт Мосс останньою "супермоделлю", яка завершила еру перших "зоряних" супермоделей, і поклала початок нової епохи.

У інтерв"ю журналу Кейт, між іншим, розповіла, що поцілунок, про який вона пам"ятатиме все своє життя, подарував їй Френк Синатра.

Це відбулося в 1995 році, коли Кейт був 21 рік. У той пам"ятний для моделі вечір Синатра святкував своє 80-ліття. На честь ювілею актор влаштував в Голлівуді грандіозну вечірку. Тоді Кейт зустрічалася з Джоні Деппом, і пара разом прибула на святкування дня народження легендарної зірки.

Хоча Депп славиться своєю ревнивістю і гарячим темпераментом, Сінатра знайшов спосіб позбавитися від нього і провести час із Кейт. Ось що розповідає про це сама Кейт: "Не дивлячись на вік, його блакитні очі все ще блищали і були повні завзяття і вогню. Я сиділа і курила сигарету, коли він помітив мене і попрямував прямо до мого столика. Всі його охоронці стали навколо нас так, що Джоні не міг пробратися до мене! І ось, оточені цим "живоплотом", ми сидимо, і Френк питає мене: "Як поживаєте, юна леді?" А я говорю: "З днем народження, Френк". І він несподівано потягнувся до мене, дуже пристрасно поцілував в губи, а потім дав мені сигарету без фільтру. Я залишилася сидіти в заціпенінні: у мене просто крутилася голова! Він був незвичайним чоловіком!".

Звичайно, зараз Кейт з посмішкою згадує "кокаїновий роман" з Деппом, а тоді, коли їх відносини, очманілі наркотиками і алкоголем, тільки закінчилися і Джоні Депп пішов до французької актриси Ванесси Параді, яка і вилікувала його від наркотиків, Кейт була на межі відчаю і навіть хотіла покінчити життя самогубством.

Після відносин з Джоні Деппом Кейт Мосс змінила безліч кавалерів: Біллі Зейн, Ентоні Ленгтон, Джек Ніколсон.

Але серйозні відносини з"явилися в житті Мосс тільки одного разу, коли вона ледь не зв"язала себе узами шлюбу з видавцем Джефферсоном Хеком. Вона навіть народила від нього дочку у вересні 2002 року, але врешті-решт кинула, сказавши на прощання: "Ти дуже хороший для мене".

У 2005-му Кейт закрутила роман з солістом групи Babyshambles Пітом Доерті, ще одним "поганим хлопчиком", що має пристрасть до кокаїну. Після нього була безліч інших чоловіків, і зараз Кейт знову в пошуку своєї другої половини.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс повністю роздяглася і повідала про своїх чоловіків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути