пʼятниця, 23 листопада 2012 09:05

Кейт Мосс готова продати шматочок своєї шкіри

Топ-модель зі світовим ім'ям Кейт Мосс, виявляється, володіє додатковим до основного статку, який оцінюється в півтора мільйона доларів. Саме в таку суму експерти оцінюють татуювання манекенниці. Сама модель зізналася, що за бажанням колекціонера готова зробити пересадку шкіри.

У відомої моделі Кейт Мосс є декілька татуювань, найвідомішими з яких є якір на тильній стороні руки і пара пташок, схожих на ластівок, які дзеркально дивляться одна на одну, на попереку манекенниці. Як з'ясувалося, саме ці пташки і коштують близько півтора мільйонів доларів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Мосс оголилась перед відомим матадором

Цьому татуюванню вже кілька років. Автором її є Люсьєн Фрейд - один з найзнаменитіших і найвисокооплачуваних художників XX століття і внук Зігмунда Фрейда. Як розповідала в одному зі своїх інтерв'ю Кейт Мосс, вона познайомилася з Фрейдом в 2002 році. Тоді він запропонував їй зробити татуювання. "Фрейд запропонував вибрати що-небудь з тваринного світу", - розповіла топ-модель.

Цікаво, що спочатку Люсьєн хотів зобразити на тілі Кейт курку. Однак у підсумку на попереку Мосс "злетіли" пара пташок, що нагадують ластівок. Вартість татуювання як художнього шедевра, за нинішніми оцінками, може становити близько півтора мільйона доларів. Сама ж Кейт вважає своє татуювання справжнім шедевром. "Це ж справжній Фрейд. Цікаво, скільки колекціонер заплатив би за це? Я б могла зробити пересадку шкіри", - заявила манекенниця, але обмовилася, що це всього лише жарт.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс готова продати шматочок своєї шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути