вівторок, 29 травня 2018 09:22

Кейт Міддлтон вразила стильним образом на перегонах

  Кейт Міддлтон з дітьми: принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою
Кейт Міддлтон з дітьми: принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою

36-річна Кейт Міддлтон разом зі старшими дітьми, чотирирічним принцом Джорджем і трирічною принцесою Шарлоттою, побувала на перегонах Houghton Horse Trials в Норфолку.

Кейт була помічена в легкій блакитній сукні Zara вартістю 39,99 фунтів стерлінгів, яку шанувальники герцогині тут же почали скуповувати в онлайн-магазинах. Діти теж були одягнені по-літньому: Джордж - в поло від H & M, Шарлотта - в рожеву сукню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон економить на одязі для своїх молодших дітей

Перегони в Норфолку Кейт з дітьми відвідує вже другий рік поспіль. Джордж, до речі, вже бере уроки верхової їзди - на поні, який належить кузини принца Вільяма, Зорі Тиндалл.

"Вільям і Кейт хочуть, щоб Джордж навчився їздити верхи, - в королівській родині всі це вміють. Він ще занадто малий для великого коня, тому вони попросили Зару позичити їм для занять одного з її шотландських поні", - розповів інсайдер.

  Кейт Міддлтон з дітьми: принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою
Кейт Міддлтон з дітьми: принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою

Кейт Міддлтон на час скоротила кількість своїх виходів у світ, і відвідування публічних заходів зараз в її графіку не значиться - герцогиня Кембриджська в декретній відпустці в зв'язку з народженням третьої дитини, принца Луї.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон вразила стильним образом на перегонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути