пʼятниця, 30 червня 2017 11:35

Кейт Міддлтон вразила модним вбранням з колекції Gucci
6

Кейт Міддлтон
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

У музеї Вікторії і Альберта в Лондоні (найбільшому в світі музеї декоративно-прикладного мистецтва і дизайну) завершилися роботи над розширеням. Першою на закриту презентацію нових майданчиків культурного центру прийшла Кейт Міддлтон. Для всіх інших бажаючих вхід буде відкритий вже на вихідних.

Герцогиня Кембриджська з'явилася на публіці в короткій сукні з джерсі від італійського модного бренду Gucci. Доповнила свій образ Кейт клатчем червоного кольору і класичними чорними туфлями.

Масштабний будівельний проект обійшовся музею в 54,5 мільйона фунтів стерлінгів. Незважаючи на таку значну суму, вхід відвідувачам одного з головних англійських музеїв буде безплатним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манери і багаті друзі: експерт розповів, як вийти заміж в стилі Кейт Міддлтон

За створення нових майданчиків відповідала Аманда Лівіт - одна з головних представниць нового покоління сучасних архітекторів. На перевтілення колишнього технічного дворика музею в новий культурний простір пішло шість років. Кейт Міддлтон показали простір Sackler Courtyard, який було створено з 11 тисяч плиток ручної роботи. Крім цього герцогиня оцінила підземну галерею, розташовану на 18-метровій глибині.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон вразила модним вбранням з колекції Gucci». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути