понеділок, 18 березня 2013 14:12

Кейт Міддлтон потрапила в неприємну ситуацію на параді
10

Кейт Міддлтон і британський принц Вільям відвідали парад 1-го батальйону Ірландської гвардії, на якому привітали військових з Днем святого Патріка. При цьому герцогиня Кембриджська стала об'єктом критики і насмішок. Мало того, що вона одягла на свято пальто, в якому була на даному заході в минулому році, так ще й самим безглуздим чином потрапила підбором в решітку.

Напередодні британський принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон по традиції, що бере початок з 1901 року, відзначили з ірландцями - військовослужбовцями королівської гвардії національне свято їхньої батьківщини - День святого Патріка. Вони не тільки подивилися парад на плацу, але й поспілкувалися з солдатами і офіцерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі допомагає Кейт Міддлтон готуватися до пологів

Кейт виглядала зовсім зворушливо в зеленому пальті, витонченому капелюшку, чорних щільних колготках і туфельках на підборах, обдаровуючи суворих чоловіків букетиками з трилисників. Один такий паросток вона подарувала Вільяму, який був одягнений у парадну форму ірландської гвардії. Останній трилисник Кейт прикріпила до ошийника пса по кличці Домналл породи ірландський вовкодав. Справа в тому, що ця собака, яка належить до однієї з найбільших у світі порід, яка з давніх часів разводиться в Ірландії, є "талісманом" батальйону.

Не обійшлося без конфузу. Під час параду Кейт примудрилася потрапити підбором в решітку і самим образливим чином застрягла. Несподіванка змусила стрепенутися численних глядачів і представників преси, які вже було занудьгували від церемоніалу. Останні тут же заклацали затворами своїх камер. Однак Кейт не розгубилася. З променистою усмішкою вона взяла чоловіка за руку, нагнулася і витягла застряглу туфельку.

Тим не менш герцогиня потрапила під жорстку критику модників. Ті відзначили, що Кейт вибрала для виходу пальто, в якому вона блищала на тому ж самому заході рік тому.

Але саму Кейт Міддлтон повторювані для виходів у світ вбрання аніскільки не бентежать. Ось і в День святого Патріка герцогиня буквально сяяла від щастя, обдаровуючи усіх світлом посмішок. Після урочистого параду був прийом. На ньому мова зайшла про майбутнє потомство Кейт і Вільяма. Гвардієць Лі Вілер розповів журналістам про свою розмову з Кейт: "Звичайно ж, ми поговорили про дитину. Я запитав її, чи знає вона, хто це - хлопчик чи дівчинка? Вона відповіла: "Поки ще ні". Вона сказала: "Я хотіла б, щоб народився хлопчик, а Вільям хоче, щоб це була дівчинка". Це завжди так буває", - додав солдат.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон потрапила в неприємну ситуацію на параді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути