четвер, 02 червня 2011 12:28

Кейт Хадсон і Метт Белламі готуються до народження дитини
7

Актриса Кейт Хадсон і лідер групи Muse Метт Белламі ретельно готуються до появи спадкоємця. Причому пара настільки зосередилася, що зовсім мало звертає уваги на те, що відбувається навколо.

Нещодавно Кейт, яка вже зовсім скоро стане мамою вдруге, заявила, що подумує про закінчення акторської кар'єри. Белламі також заявив, що не братиме участі в початковому етапі запису нового альбому Muse.

За час існування рок-колективу Метт написав більшу частину матеріалу. Але зараз він намагається знайти стан балансу між особистим життям і професійною кар'єрою. Втім, за словами басиста Кріса Уолстенхолма, цілком ймовірно, Белламі буде працювати над новими композиціями вдома.

Тим часом Кейт зізналася, що вже зараз мріє про нову вагітність.

"Серйозно! Мені подобається бути вагітною, - розповіла в одному з інтерв'ю 32-річна актриса. - Та я могла б бути вагітна постійно! Я абсолютно не нервую, нікуди не поспішаю і відчуваю себе абсолютно щасливою! Чим ближче дата пологів, тим частіше я думаю: а що ж далі? Треба планувати наступного!"

Раніше актриса запевнила, що постарається стати зразковою матусею: годувати маля грудьми і самостійно міняти йому памперси. Врешті-решт, певний досвід у дівчини є.

Зазначимо, що другу вагітність актриса переносить важче.

"На цей раз у мене був токсикоз, - розповідає Кейт. - Я страшенно реагувала на деякі цілком звичні страви. Зате все було набагато простіше на рівні думок. Я знаю, як це і на що схоже. І пам'ятаю всі подробиці появи на світ первістка".

Зараз ви читаєте новину «Кейт Хадсон і Метт Белламі готуються до народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути